WhatsApp
Am creat o unitate de lux moderna si contemporana in inima orasului Paralia, la prefectura Pieria, emanand un sentiment de relaxare si ospitalitate intr-o atmosfera relaxata care combina confortul cu decorul minimalist. Complexul este construit in centrul orasului Paralia si imbina linistea si accesul direct la toate locurile si magazinele interesante. La doar cativa metri de mare si de Biserica Agia Fotini.
Unitatea nou construita dispune de receptie, zona de asteptare oaspeti (balcon acoperit) cu TV, parcare privata, rampa pentru deservirea persoanelor cu nevoi speciale. SKS Luxury Suites & Rooms are 20 de camere si apartamente noi si luxoase, cu jacuzzi interior. Toate camerele au pat matrimonial, aer conditionat, TV, telefon, Internet (wi-fi gratuit), seif, frigider, baie cu dus si balcon exterior. SKS Luxury Suites & Rooms are 20 de camere si suite duble noi si luxoase. (Deoarece suntem in renovare, in curand vom avea fotografii noi din toate spatiile noastre) . La sud de Macedonia Centrala si la cativa kilometri de Salonic, se afla prefectura Pieria. Tara zeilor olimpici si a celor noua muze. Pieria cu 80 de kilometri de tarmuri albastre adanci, situri arheologice si asezari traditionale invita vizitatorul sa exploreze obiectivele turistice.

vezi mai multe

Autocar Charter Paralia Katerini Tur 2024 Bucuresti - Paralia Katerini; Autocar Charter Paralia Katerini Retur 2024 Paralia Katerini - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Deva catre Sks Luxury Suites & Rooms, Riviera Olimpului, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate