WhatsApp
Skipass inclus!
Vent - O mică adevărată idilă!

Petrecere şi agitaţie nu fac parte din concediul dvs. ideal? Căutaţi pur şi simplu relaxare la munte? Daţi atunci o şansă staţiunii Vent! Vă aşteaptă multă tradiţie şi ospitalitate autentică şi bineînţeles şi o culisă deosebită. Înconjuraţi de profilul impozant al Alpilor Ötztal Alpen, Wildspitze, Similaun & Co. vă aşteaptă cu nenumărate trasee de drumeţii, cu sau fără rachete de zăpadă şi o ofertă în special de dicată familiilor. În localurile rustice sau la o plimbare romantică cu trăsura trasă de cai vă invităm să uitaţi pentru o vreme de rutina şi problemele de fiecare zi.

În Vent atmosfera este calmă ca odinioară, ceea ce nu înseamnă că trebuie să renunţaţi la programul de seară. Există refugii şi hanuri, cum este "Postkastl" unde vă puteţi opri după o zi buna la schi. Dacă poate să fie şi ceva mai dinamic, vă aşteaptă derdeluşul de 5 km lungime care este deschis şi la lumina torţelor în fiecare luni. Nu pierdeţi nici ocazia de a profita de faimoasele drumeţii cu rachetele de zăpadă din regiunea Alpilor Ötztal, cu vedere asupra gheţurilor veşnice ale gheţarilor şi cu porţiuni pe toate gusturile, de la începător la expert. Nici renumitul bastion de petrecere Sölden nu este prea departe!

"Mic da' bun", este motoul atât al domeniul schiabil cât şi al staţiunii Vent. Printre cei 15 km de pârtii se găsesc 5 uşori şi 10 cu dificultate media, cu condiţii de zăpadă excelente datorită situării înalt-alpine. Aici vor găsi pârtia potrivită atât începătorii cât şi avansaţii - şi asta cu multe ore de soare prin natura incredibilă dintre staţia de munte "Wilder Mann" şi staţia de vale "Wildspitze". Degeaba căutaţi cozi şi timpi de aşteptare sungi la instalaţii, cei mici nu apucă să se plictisească între coborâri. Dacă câteva pârtii bine pregătite şi un ambient liniştit sunt ceea ce vă doriţi de la o vacanţă de iarnă - aţi găsit aici o destinaţie ideală.

Dacă parcaţi maşina la staţia de vale aveţi direct acces la 2 km de pârtii de schi fond. Pe pârtia de începători "Vent", mai jos de biserică, puteţi parcurge um kilometru familiarizându-vă cu sportul nordic sau daor începând ziua mai liniştit. Dacă în schimb preferaţi teren mai "accidentat", pârtia "Ebenle", cu mult soare şi zăpadă sigură la 1950 m altitudine şi dificultate medie este alternativa căutată - accesul se face de pe drumul către Rofenhöfen, pe partea stângă. Reţeaua de schi fond din Längenfeld, Gries şi Niederthai a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Macun Vent, Vent, Austria

Verifica tarife si disponibilitate